İŞTE DEMAŞ'IN (AQUAPARK) YENİ SAHİBİ

Mülkiyeti Alanya Belediyesi’ne ait Saray Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki Aquapark ve işyerleriyle, Şekerhane Mahallesi’ndeki bazı işyerleri ihale usulüyle kiraya verildi.

İŞTE DEMAŞ'IN (AQUAPARK) YENİ SAHİBİ
Bugün yapılan Encümen Toplantısında Belediye mülklerinden toplam 1 milyon 842 bin 200 TL.’lik gelir elde edildi. 

Alanya Belediyesi Haftalık Encümen Toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Başkanlığında yapıldı. Toplantı gündemine ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Yücel, “Birimlerimizden gelen dilekçeleri değerlendirerek karara bağladık. Saray Mahallesi’ndeki Aguapark ve bazı işyerleri, Kargıcak Mahallesi’ndeki açık oto pazarı ve  yine Şekerhane Mahallesi Cuma Pazarında kira süreleri dolan işyerlerimizi   açık artırma usulüyle kiraya verdik. İhaleler son olarak komisyonumuz tarafından incelenip karara bağlanacak. Bu ihalelerden Belediyemiz, toplam 1 milyon 842 bin 200 TL. gelir elde etti. Alınan kararların Alanya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AQUAPARK 1 MİLYON 505 BİN TL’YE İHALE EDİLDİ

Bugün yapılan Encümen Toplantısında kiraya verilen taşınmazlar arasında Saray Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki Aquapark ve işyerleri, en yüksek rakamı teklif eden OGM A.Ş’de ihale kaldı. İhale Komisyonu gerekli incelemeleri tamamladıktan sonra aquaparkın işletmesi netlik kazanacaktır.

Aquaparkla birlikte ihaleye çıkarılan Alanya Açık Hava Tiyatrosu ise ihaleye katılım olmadığından kiraya verilemedi. Tiyatro,  Belediye Encümeni tarafından ileriki bir tarihte tekrar ihaleye çıkarılacak.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 17:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83