İşte Türkdoğan'ın bayram mesajı

MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İşte Türkdoğan'ın bayram mesajı
Mübarek Ramazan ayının manevi hazzını ve kutsiyetini ibadetlerle idrak ederek bayrama ulaşmanın gönül huzurunu milletçe yaşıyoruz. Bir ay boyunca Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetinden faydalanmak için tuttuğumuz oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmak mutluluk vericidir.
Bayramlar bizi birbirimize bağlayan, kucaklaşmayı ve hatırlamayı önceliğine alan müstesna ve seçkin bir zamana işaret eder. Bayram; paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır. Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır. Bayram süresince büyükler ziyaret edilecek, küçükler sevindirilecek, umutlar tazelenecektir.
Ramazan Bayramı’nın manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, milleti iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 
Vatanımızın her yöresinde; gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birleşen eller, dua eden diller eşliğinde kutlanacak bayram günlerinin, İslam Dünyasının içine düştüğü karanlık ve sancılı süreçten kurtulması için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, Türk İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutlar, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun ! 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 14:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83