"İstiklal ruhuyla meydanlardayız"

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 28-29 Ekim günlerinde yapılacak olan törenlerde hazır bulunacak.

"İstiklal ruhuyla meydanlardayız"
29 Ekim Cumhuriyet Bayram kutlamalarının Vatan Savaşı verdiğimiz günlerde her zamankinden daha coşkulu kutlanması gerektiğini söyleyen Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “Gelin bu yıl bayramımızı 29 Ekim İstiklal Yürüyüşü başlığıyla coşkulu bir şekilde kutlayalım. ABD, AB’nin ülkemizde ve bölgemizdeki kurum, kuruluşlarının yaptıkları bölücü, yıkıcı faaliyetlerini örtmek için milli bayramlarımızı kılıf olarak kullanmasına izin vermeyelim. Vatan Savaşı verdiğimiz bugünlerde iç cephede bizi sinsice parçalamaya çalışanları biliyoruz. Taktıkları maskeleri de biliyoruz. Bizler bu hain düşüncelere 29 Ekim’de İstiklal ruhuyla meydanlarda birlik olarak cevap vereceğiz” dedi.

Vatan Savaşı’ndan 29 Ekim İstiklal Ruhuyla Yürüyoruz

Vatan Partisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramıyla ilgili olarak o gün gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bir toplantı gerçekleştirdi. Vatan Partisi Alanya İlçe binasında gerçekleştirilen toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu şunları söyledi.

“29 Ekim’de Günü Meydanlardayız”

“Vatan Savaşı’ndan Milli Hükemete yürüyoruz. Bu anlayışla 28-29 Ekim’de Cumhuriyet Bayramımızı Alanya’mıza yakışır şekilde kutlayacağız. Alanya meydanlarında olacağız. 28 Ekim günü günü saat 13:00’da Atatürk Anıtı’na çelengimizi koyuyoruz. 29 Ekim saat 10:00’da Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan resmi törenlerde hazır bulunuyoruz.  Günün akşamında saat 18:30’da kitle örgütlerinin temsilcileriyle birlikte İstiklal Yürüyüşü gerçekleştiriyoruz” dedi.          

“Türk Milleti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının önemine de değinen Kurtoğlu şunları söyledi:

“Ülkemizde ABD ve AB emperyalistlerinin kuklası bölücü terör örgütü ve onun işbirlikçilerinin yoğunlaştırdığı saldırılar artmakta. Komşumuz Suriye’yi, Irak’ı bölme ve parçalama eylemlerinin yarattığı savaş ortamı giderek genişlemektedir. Bölgemize etnik ve dinsel ayrılıkların kışkırtıldığı, bunun sonucu insanların birbirini boğazladığı bir süreç zorla dayatılmaktadır. Her gün bu yolda yapılan kışkırtıcı kanlı eylemler yaşamaktayız. Türk milleti daha önce de denenen bu türlü oyunları bozacak güç ve tecrübeye sahiptir. Oyun kurucular ve işbirlikçileri, kurdukları düzenlerin altında kalıp yok olup gitmektedirler.

Milletimizin varlık nedeni olan kuruluş ve kurtuluşumuzun önemli dönüm noktaları milli günlerimizin anılması yaşatılmasına karşı sinsi bir şekilde unutturma, önemsizleştirme, hafızalardan silme yönünde düşmanca psikolojik faaliyetlerde zaman zaman sürdürülmektedir.

Türk milleti şunu gayet iyi bilmektedir komşularımız bölünürse Türkiye’de bölünür. Bu nedenle emperyalist bölge politikalarına destek vermek, Türkiye’nin bölünmesine hizmet etmektir. Bu gün önümüzdeki en önemli görev komşularımızla emperyalist gerginlik politikalarını derhal son vererek Batı Asya Birliği yolunda adımlar atılmasıdır. Böylece bölgemize musallat olmuş emperyalist haramiler, ABD ve AB bölgemizden kovulabilir. Üretimi ve sahip olduğu zenginlikleri sömürülmeyen, bölgemizde güvenli ve refah içerisinde yaşayan toplumlar yaratılabilir. Bu yolda adımların atılması ancak; Atatürk rotasında kurulacak Milli Hükümet ile sağlanabilir. Bu önemli günde vakit geç olmadan milletimizi bu yolda mücadele etmeye çağırıyoruz. Bu duygularla 28 Ekim günü saat 13:00’da Atatürk Anıtı’na çelengimizi koyuyoruz. 29 Ekim saat 10:00’da Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan resmi törenlerde hazır bulunuyoruz.  Günün akşamında saat 18:30’da kitle örgütlerinin temsilcileriyle birlikte İstiklal Yürüyüşü gerçekleştiriyoruz.Tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 14:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83