İtfaiyeciler de sağlık için pedallayacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi sağlıklı bireyler için kolları sıvadı. Vatandaşları spor yapmaya teşvik etmek ve hareket kabiliyetini arttırmak amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından yurt genelinde başlatılan “ sağlık için pedalla “ projesi kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi de bünyesinde çalışan personele bisiklet dağıtımı gerçekleştiriyor.

İtfaiyeciler de sağlık için pedallayacak

 Alanya’da Hal Müdürlüğü’nden sonra İtfaiye Müdürlüğü’nde çalışan personele bisikletleri düzenlenen törenle teslim edildi. 

banner111
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, İtfaiye Müdürlüğü’nde düzenlenen törene katıldı. Güney, İtfaiye Müdürü Mehmet Oral başta olmak üzere çalışan personele tek tek bisikletlerini verdi. 

“ Sağlık Bakanlığımızın sağlıklı nesiller yetiştirmek ve vatandaşların spor yapma alışkanlığını arttırmak için başlattığı bu projeye tam destek veriyoruz “ diyen Güney, “ bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediyesi tüm birimlerinde bisiklet dağıtımı gerçekleştiriyor. Alanya’daki birimlerimizde de sırayla bisikletleri vermeye devam edeceğiz. Bisiklet kullanımını yaygınlaştıracağız” dedi. 



Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 11:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83