İYİ Parti Alanya Teşkilatı'ndan unutulmaz gece

İyi Parti Alanya Gençlik Kolları Mahmutlar Mahalle Başkanı Ümit Sönmez düzenlediği etkinlikle İYİ Parti Alanya İlçe teşkilatı ve Gençlik Kolları’na eğlenceli bir gece yaşattı.

İYİ Parti Alanya Teşkilatı'ndan unutulmaz gece

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Demir’in atamasıyla göreve başlayan İYİ Parti Mahmutlar Mahalle Başkanı unutulmaz bir etkinliğe imza attı. İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Yücel Apaydın ve İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmezz’in de katıldığı gecede, parti yetkilileri ve üyeleri stres attı. Birbirinden güzel görüntülerin kaydedildiği gecede İİ Parti Alanya Başkanı Sönmez ve İlçe Başkanı Apaydın meşalelerle karşılandı. Akşam yemeği ile başlayan gece, daha sonra canlı müzik, oyun havaları, ve hoş sohbetle devam etti.


banner111

Etkinliğin sonunda bir konuşma yapan İYİ Parti Mahmutlar Mahalle Başkanı Ümit Sönmez, “Alanya’mızın ve Mahmutlar’ımızın geleceği için burada bizimle beraber olduğunuz için hepinize sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Bu tür organizasyonlarımız seçime kadar değil seçimden sonrada devam edecektir. Burada İlçe Teşkilat Başkanımız Yücel Apaydın, beni bu göreve layık gören İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Ramazan Demir ve Belediye Başkan Adayımız Abdullah Sönmez'in huzurunda sizlere söz veriyorum. Organizasyon da bizlere yardımcı olan Kaan Oğuz bey ve emeği geçen Rüya Tepe Restaurant çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2019, 15:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83