'İYİKİ BABAMIN SÖZÜNÜ DİNLEMİŞİM'

Siyasete 28 Şubat'a tepki olsun diye başladığını söyleyen Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İyi ki babamın sözünü dinleyip Uzun Adam'la birlikte yola çıkmışım. Antalya da beni hiç mahcup etmedi" dedi.

'İYİKİ BABAMIN SÖZÜNÜ DİNLEMİŞİM'

 Alanya'lı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AKP İl Teşkilatı'nın Erdem Bayazıd Kültür Merkezi'nde düzenlediği "Kepez Mahalle Danışma Meclisi" toplantısına katıldı. 15 sene önce inandıkları bir liderle yola çıktıklarını, Türkiye'de çok büyük işler yaptıklarını ifade eden Bakan Çavuşoğlu, "İyi ki babamın nasihatini dinleyip Uzun Adam'ın, yani Recep Tayyip Erdoğan'ın yanından ayrılmadım" dedi. 2001 yılında Ak kadroların bir inanç ve aşkla yola çıktığını kaydeden Bakan Çavuşoğlu, “İnandığımız bir liderle yola çıkmıştık. Çok şükür Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve kadrolarımızla çok şeyler yaptık. İyi ki o gün bu davanın bu kutlu yolculuğun içinde olduk. İyi ki o gün babamın nasihatini dinleyip Uzun Adam'ın, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanından ayrılmadık. O günden bu yana Türkiye’yi çok değiştirdik" dedi. 

banner111
'ANTALYA'YA HİZMET AŞKIMIZ VAR' 

28 Şubat’a tepki olsun diye Ankara’da aktif siyasete başladığını aktaran Bakan Çavuşoğlu, “O gün bu gündür gece gündüz sizlerle beraber çalışıyoruz. 14 senede Antalya’da çok büyük hizmet ettik. Çok seçim kazandık. Ama benim için en anlamlı seçim 1 Kasım’da birlikte gerçekleştirdiğimiz seçimdir. En huzurlu seçim kampanyasını yine bu süreçte yaptık. 7 Haziran’da tek başına iktidara gelememiştik. biraz da endişeler vardı. 'Ne olacak?' diye. Yeniden seçime gittik. Genel Başkanımız Antalya’dan bizleri aday gösterdi. Beni de liste başı yaptılar. Arkadaşlarımızın tabiri ile ‘Takım Kaptanı’ oldum. İnanın takım kaptanı olmanın sorumlulukları var. Bu sizi strese sokabilir, gece gündüz 'Nasıl olacak, nasıl başarabileceğiz?' diye endişelendirebilir de. En rahat, en huzur verici, güven verici seçim çalışmamızı yaptık" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 10:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83