Kaçaklara savaşa ALTSO desteği

ALTSO 8. Komite ve Seyahat Acenteleri üyeleri, kaçaklarla mücadele konusunda her türlü desteği vereceklerini açıkladılar

Kaçaklara savaşa ALTSO desteği
ALTSO 8. Komite ve Seyahat Acenteleri üyeleri biraraya geldi.  Üyeler,  Türsab ve Turizm Danışma Müdürlüğünün denetim ve çalışmalarının destekçisi olduklarını, kaçaklarla mücadelede her türlü desteği vereceklerini açıkladılar. 
ALTSO 8.Komite Gurup Başkanı Kerim Yılmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Taşımacılar, rent'a car sirketleri, Hamamcılar, Botcular ve diger paydaşlarımızla toplantı düzenleyerek seyahat acentası belgesi dışında ki kurum ve şahıslara tur ve iş verilmemesi konusunda kararlar aldık. Ulaştırma bakanlığının, 1 Kasım itibarı ile uygulayacağı yeni sistemde acentaların istisna tutulması ile ilgili fikirlerimizin Türsab,Turizm ve Ulaştırma bakanlığına bildirilmesi kararlarını aldık. Ayrıca web sitelerinde ve sosyal medyada kaçak tur ve gezilerin takibi ve kapanması ile ilgili sosyal medya uygulamasının merkezleri ile bağlantı kurularak kaçak sayfaların kapanması hususundaki fikir ve düşüncelerimizi meclise iletmek üzere kayıt altına aldırdık. ALTSO Seyahat Acentaları'ndan Sorumlu 8. Komite temsilcileri olarak, siz meslektaşlarımızın her türlü istek, dilek ve şikayetlerinizi gündeme getirecegimizi bilmenizi ister, gereği ile takipçisi olacağımızı bilgilerinize sunarız.  

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 14:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83