KADEM ilk mezunlarını verdi

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Antalya İl Temsilciliği’nin yürüttüğü Geleceğe İşbaşı’ projesi ilk mezunlarını verdi. KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın da telefonla bağlandığı törende ‘Geleceğe İşbaşı’ projesinden mezun olan 18 genç kız, sertifikalarını Vali Münir Karaloğlu ve eşi Sevim Karaloğlu’nun elinden alarak kep attı.

KADEM ilk mezunlarını verdi
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Antalya İl Temsilciliği’nin yürüttüğü Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği ‘Geleceğe İşbaşı’ projesi ilk mezunlarını verdi.

Çocuk ve Gençlik Merkezi (ÇOGEM) bünyesinde kalan 18 genç kızın  mesleki eğitim ve istihdamını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen projenin sertifika törenine Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve eşi Sevim Karaloğlu,  projenin katılımcıları ve partnerleri katıldı.

KADEM Vakfı Antalya Kız Öğrenci Yurdu’nda gerçekleşen mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan KADEM Antalya il Temsilcisi Zeynep Ayşe Taş, “KADEM Antalya Temsilciliği olarak 2 yıldır çeşitli çalışmalar yürüttük bu çalışmaların en özeli olarak nitelendirebileceğim projelerden birisi ise‘Geleceğe İşbaşı’ projesi. Bu proje ile hedefimiz genç kızlarımıza istihdam sağlamanın yanı sıra psikolojik, sosyal ve kültürel destekle hayata daha güçlü tutunmalarını sağlamak. 3.5 aydır eğitim gören 18 genç kızımızın kişisel ve mesleki değişimlerini gözlemlemek bizler için gurur verici oldu. Aynı zamanda projede görev alan mentörlerimiz ve rehber öğretmenlerimiz genç kızlarımızla görüşmeler yaparak iş hayatına uyumlarını kolaylaştıracak çalışmalar yürüttü. Bu çalışmalarda emeği geçenlere gönülden teşekkür ederim” dedi.

Programda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan, projenin öneminden bahsederek partnerleri olduğu Geleceğe İşbaşı Projesinden ötürü yetiştirilen genç kızlar adına KADEM’e teşekkür etti.

‘Geleceğe İşbaşı’ projesinin Sivil toplum-kamu iş birliğinin en güzel örneklerinden biri olduğunu belirten Antalya Valisi Münir Karaloğlu, “Güzel bir sosyal sorumluluk projesinin finalinde beraberiz. Genç kızlarımızda burada aldıkları eğitimin üzerine yeni şeyler koymak zorundalar ki hayatta başarılı olsunlar. Bugün diplomayı aldık her şey bitti derlerse kaybeden olurlar. KADEM’in bir taraftan sivil toplum kuruluşlarıyla bir yandan kamu kurumlarıyla güzel işbirliği var. Bu güzel işbirliği neticesinde güzel faaliyet ortaya çıkıyor. Bu tür işbirliklerinin devam ettirilmesini diliyoruz. Bu akşam mezun olan kızlarımızı kutluyorum. Emeği geçen başta KADEM Antalya temsilciliğini ve öğretmenlerimizi de kutluyorum” dedi.

KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, mezuniyet töreni sırasında KADEM Antalya il Temsilcisi Zeynep Ayşe Taş’ın telefonundan bağlanarak genç kızlara başarılar diledi.

Sertifikalarını Vali Münir Karaloğlu ve eşi Sevim Karaloğlu’nun elinden alan ‘Geleceğe İşbaşı’ projesinin ilk mezunları ardından kep attı.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2017, 11:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83