Kadına Şiddete dikkat çektiler!

Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi bünyesinde öğrencilerin hayata bakışını ve vizyonunu değiştirmek ve geliştirmek, okul içindeki sosyal sorumluluk kültürüne katkıda bulunmak ve sosyal farkındalık yaratmak amacıyla 2015 yılından beri öğrenciler ve Alanya halkından oluşan 100'den fazla üyesiyle aktif faaliyet gösteren Sosyal Aktivite ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu (SASST), bu kez de kadınlar günü vesilesiyle özel bir proje hazırladılar.

Kadına Şiddete dikkat çektiler!
Yerel ve ulusal çapta yardım faaliyetlerinde bulununan ve düzenlediği projelerle toplumsal sorunları herkesin gözünde daha görünür kılmayı hedefleyen Alanya HEP Üniversitesi Sosyal Aktivite ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu (SASST) öğrencileri , makyöz Şebnem Özüçerler'in desteğiyle kadına şiddete dikkat çekmek için kamera karşısına geçtiler.

Topluluk öğrencileri yaptığı açıklamada "8 Mart Kadınlar Günü'nde kadın erkek diye ayrım yaparak ötekileştirmek yerine, herkesi yaratılmış bir can olarak görüyoruz. Herkesi seviyor sayıyoruz. Özgecanları, Münevverleri, Şuleleri, Cerenleri, Emineleri ve daha nicelerini unutmuyoruz. Farkındayız, yanınızdayız!" dediler.





Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2020, 14:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83