Kadınlardan ALTSO'ya teşekkür belgesi

ALTSO Başkan Yardımcısı Fatma Taşpınar, Kadın Hakları Koruma Derneği Alanya Şubesi’nde düzenlenen kahvaltılı kaynaşma toplantısına katıldı. Kahvaltıda Kadın Hakları Derneği Alanya Şubesi’nin kuruluşunda yaptığı katlılar nedeniyle ALTSO'ya bir teşekkür belgesi takdim edildi

Kadınlardan ALTSO'ya teşekkür belgesi
Oda başkanlarının ve Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel’in de yer aldığı toplantıda kısa bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Taşpınar, “Güzel bir kaynaşma toplantısı oldu. Dernek Başkanımız Gaye hanıma bu güzel organizasyon için teşekkür ederim. ALTSO olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerinin yanında yer alıyoruz. Başkanımız Mehmet Şahin de kadınlarımızın toplumda yer bulması adına önemli çalışmalar yapıyor. Bir önceki dönem de yönetim kuruluna Banu Okan Kavukçu hanımefendiyi alarak bir ilke imza atmıştı. Bu dönem de şahsımı başkan yardımcısı olarak görevlendirerek Odamız tarihinde bir ilke daha imza attı. Gelecekte kadınlarımızı yönetimlerde daha fazla Yer alması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine inanıyoruz” dedi.
Toplantıda, ALTSO'nun Kadın Hakları Derneği’ne verdiği desteklerden dolayı Başkan Gaye Çoşkun tarafından, Başkan Yardımcımzı Taşpınar’a bir de teşekkür belgesi takdim edildi. Dernek başkanı Gaye Coşkun, teşekkür belgesi takdim ederken yaptığı konuşmada Taşpınar’ın nezdinde ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.




Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2019, 11:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83