KANDEMİR, TEPKİ ÜZERİNE ÇİRKİN YORUMU SİLİP ÖZÜR DİLEDİ

CHP Alanya Eski İlçe başkanı Bülent Kandemir'in AK Parti Milletvekili Sena Nur Çelik hakkında Facebook'ta yaptığı yorum büüyk tepki geldi. Kandemir'in yorumuna bütün Alanya tepki gösterdi.

KANDEMİR, TEPKİ ÜZERİNE ÇİRKİN YORUMU SİLİP ÖZÜR DİLEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski İlçe Başkanı Bülent Kandemir, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'le ilgili bir haberin altına yorum yaptı. Kandemir yorumunda, "Her rolü oynuyor maşallah, Allah yolunu geneleve düşürmesin" yazdı. Bu yorum üzerine sosyal medya da Bülent Kandemir'e tepki yağmaya başladı. Yüzlerce vatandaş Kandemir'i kınayarak özür dilemesini istediler. 

Kandemir tepkiler üzerine yorumu sildi ve özür diledi. Bülent Kandemir tepkilerin ardından, "Herkesten özellikle de sayın Çelik'ten özür dilerim. Yaptığım yorumun amacını aştığını yeni anladım. Kusura bakmayın. Bakın arkadaşlar sarhoş falan değildim. Çünkü içmiyorum. Yakın arkadaşlarım bilir. Yanlış bir anlatım oldu. Özür diledim" şeklinde yorumlar attı. Ancak bu yorumlarda Kandemir'e olan tepkinin dinmesini sağlamadı. Sosyal medyada adete Bülent Kandemir depremi yaşandı.

Kandemir'e gösterilen tepkilerden bazıları şu şekilde:

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık: İnsanlıktan nasibini almamış insanlar var, Adı Bülent Kandemir. Buda söylenir mi? Yazılırmı? Yazıklar olsun.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık: Bir anlık sinir ile yanlış şeyler yazmamak için kendimizi zor tuttuğumuz zamanlardan birisini şuan yaşıyoruz. Cumhurbaşkanına, Başbakanına, vekiline, Başkanına hakaret ederler dişimizi sıkarız, kendimizi anlatmaya çalışırız. Ancak eskiden İlçe Başkanlığı yapmış ve artık hiçbir saygıyı haketmeyen birisi herşeyden önce bir bayana bu yorumu nasıl yapabiliyor. Söylenecek, yazılacak çok şey var ancak herşeyin üstünde birde Allah var! Allah seni hakettiğin gibi yapsın, hakettiğini yaşatsın inşallah.

AK Parti Gençlik Kolları Eski Başkanı Mustafa Toklu: Seviyesizlik yapmanın anlamı yok. Herhangi bir siyasi partiye sempati duyabilir veya destek verebilirsiniz. Bu sizin en doğal hakkınız . Bu yorumu yapacak kadar seviyesiz olunmaz.

Necati Yıldırım: Bülent Kandemir, seni adam sanıyordum bende şu yazdığına bak seninde ailen var anan var bacın var bir bayana yazdığın saygızisca aşağılık bir davranışın için seni lanetliyorum. Seni neden CHP'de siyaset yaptırmadıkları belli oldu.

Hüseyin Çinal: Hayretler içerisindeyim sizden böyle bi yorum inanamıyorum.

Adnan Erdoğan: Delikanlı olacaksın, hangi partiden olursan da erkekce siyasetini yapacaksın. Etek giyip çıkararak yapmayacaksın. O eteği ömür boyu giyeceksin.

Şükrü Cimrin: Hocam sen onu bunu bosver de tum Ak Parti camiasından büyük harflerle bir özür dile. Uzun suredir bu kadar sinirlenmemiştim.

Özgür Yaman: Chp İlçe Başkanı uyu sen daha Şengül Yeşildal, eğer açıklama yapmazsan sonucu ne olursa olsun benden duyacağın laflara bak.

Yılmaz İçmen: Bu yorum gösteriyor ki diğer yorumlarınızdan da anlaşılacağı gibi seviyesizce, cahilce yapılmış bir yorum. Herşeyden önce sizin karşınızdaki bir bayan. Ayrıca Antalya milletvekili Alanya'nın seçtiği bir vekil ve siz Alanya'da siyasi partide ilçe başkanlığı yaptınız. Siyaset bu olmamalı bu kadar alçalmamalı, Hakk'a girmeyecektiniz. Yazık.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 10:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83