KARAPINAR’DA ASFALT HAZIRLIĞI

Alanya’nın en uzak mahalleleri arasında yer alan Karapınar Mahallesi’nde altyapı ve yol genişletme çalışmaları tamamlandı. Mahallenin merkez ve bağlantı yoları Cumartesi günü asfaltlanacak.

KARAPINAR’DA ASFALT HAZIRLIĞI
Alanya’nın en uzak mahalleleri arasında yer alan Karapınar Mahallesi’nin yolları asfaltlanıyor. Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönen Karapınar Mahallesi’nde Alanya Belediyesi tarafından başlatılan altyapı ve yol genişletme çalışmalarında sona gelindi. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Karapınar Mahallesi’nde 20 gün önce başlatılan yol genişletme çalışmaları tamamlandı.


Kırsal Hizmetler Müdürü Menderes Sivri ve Mahmutlar Şefi Yusuf Akın, Mahalle Muhtarı Kadir Güneş ile birlikte yapımı biten yolları incelediler. Yaklaşık 3 kmlik yolun altyapısı ile tamamlanarak asfalta hazır hale geldiğini belirten Alanya Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Menderes Sivri, “Karapınar’da yaklaşık 20 gündür devam eden çalışmalarımız tamamlandı. Mahalle yollarının altyapısı ve yol düzeltmesi yapıldı. Bu mahallemize ilk defa asfalt dökülecek.’’ dedi.




Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 09:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83