KAYA'DAN PATLAMAYA SERT TEPKİ

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya yaptığı yazılı açıklama ile Ankara'da meydana gelen saldırıyı kınadı. Başkan Kaya, yapılan hain saldırıların bir an önce ortaya çıkarılmasının da AKP Hükümetinin namus borcu olduğunu söyledi.

KAYA'DAN PATLAMAYA SERT TEPKİ
MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya 86 vatandaşın hayatını kaybettiği, 186 vatandaşın ise yaralandığı saldırılar ile ilgili olarak kınama mesajı yayınladı. Teröre taviz verenlerin bu gün yaşananlardan sorumlu olduğunu ifade eden Başkan Kaya "Teröristler, arkasında duran ve azmettiren güçler 20 Temmuz’da meydana gelen Suruç saldırısından sonra bu defa da maşaları vasıtasıyla Ankara’da sahneye çıkmışlardır. Ankara alçakça, kalleşçe, acımasızca kana bulanmıştır.Bu saldırı açıkça Türkiye’ye ve toplumsal dirliğimize yapılmıştır.Hiç şüphesiz birlik ve beraberliğimiz, huzur ve güvenliğimiz caniler tarafından hedef tahtasına koyulmuştur.Suruç’taki menfur saldırının bir benzerinin Ankara’da tekrarlanması, buna çanak tutulması, olası terörist provokasyonlarının ağırdan alınması yeni bir faciaya davetiye çıkarmıştır" dedi.

Yaşanan olayların sorumlusunun 13 yıllık iktidarı döneminde teröre taviz vermesi ile AKP olduğunu ifade eden ve olayların sorumsuzluk ve ihmalkarlık olarak değerlendirdiklerini belirten MHP İl Başkanı Adnan Kaya " Canlı bombalar başkentimize kadar gelebilmeyi göze almışken, güvenlik ve istihbarat kurumlarının bundan habersiz kalmaları bir başka sorgulanması, üzerine gidilmesi gereken sorumsuzluk ve ihmalkârlıktır.Maalesef vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği kalmamıştır.

AKP’nin terörle kurduğu taviz ve teslimiyet temelli ilişki ağı milletimizi can evinden vurmuş, kandan beslenenlere cesaret aşılamıştır.Türkiye AKP’nin teröre sempatik ve sıcak bakışının, dış politikadaki tarafgir ve gayri milli yaklaşımın bedelini ödemektedir" şeklinde konuştu.

Böylesi bir vahşetin kaynak ve dayanaklarını etraflıca değerlendirmek, Suruç’tan başlayarak Ankara’ya kadar iz sürerek Türkiye düşmanlarını deşifre etmek AKP’li seçim hükümetinin namus borcudur"diyen Başkan Kaya sözlerine şöyle devam etti " Partimiz büyükşehirlerimize yönelebilecek terör saldırılarının ikazını daha önce defalarca yapmıştır.Oslo’da PKK’nın ülkemizi baştan ayağa bombayla doldurduğunu itiraf eden AKP memurlarının, bunu ciddiye almayan ve gereğini yapmayan hükümetin akan kanda, alınan canlarda sorumluluk payının olduğu da unutulmamalıdır.Bu düşüncelerle, fikriyatı ve siyasi eğilimi ne olursa olsun, Ankara Tren Garı önünde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise şifalar diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 17:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83