KAYA'DAN TÜREL'E SERT UYARI

MHP Antalya il Başkanı Ali Adnan Kaya, Büyükşehir Belediye Bütçesi ile AKP seçim çalışması yapmanın gayri ahlaki bir durum olduğunu belirterek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e " İlkeli Ol ! " çağrısında bulundu.

KAYA'DAN TÜREL'E SERT UYARI
MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, yaklaşan seçimler nedeniyle AKP'li belediye başkanlarını ve seçim çalışmalarına katılan bürokratları uyardı. Başkan Kaya, yaptığı yazılı açıklama ile özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e ilkeli siyaset yapması çağrısında bulundu. Her seçim öncesi Menderes Türel'in AKP seçim kampanyası için belediye bürokratları ve imkanlarını seferber etmesinin ahlaki olmadığını belirten Başkan Kaya "Bir belediye başkanı bizim gözümüzde şehrül emindir,tarafsız ve güvenilirdir. Ancak Sayın Türel, tarafsızlık ve güvenirlilik ilkesini bir kenara bırakıp sadece AKP'nin belediye başkanı gibi davranmaktadır. Emrindeki bürokratları ve belediyenin imkanlarını babasının çiftliği gibi kullanmakta, mensubu olduğu iktidar partisinin adaylarına belediye imkanları ile siyaset yaptırmaktadır. Kendisini tarafsızlık ilkesini korumaya ve tarafsız bir belediye başkanı gibi davranmaya davet ediyorum" dedi.

Menderes Türel'in "Temel Atma ve Açılış" adı altında sadece seçim öncesi törenler düzenlediğini ve bu törenlere sadece AKP'li vekil adaylarını çağırarak siyaset yaptırdığını anlatan Başkan Kaya "Ne hikmetse Menderes Türel'in temel atma ve açılış töreni yapma proğramları hep seçim öncesine denk geliyor. Geçtiğimiz seçimlerde de aynı ayak oyunlarını yaparak Antalya'lıların hizmet beklediği bütçeyi şatafatlı, gösterişli temel atma ve toplu açılış adı altında proğramlar yaparak seçmenleri etkilemeye çalışmıştı. Mesela 7 Haziran'dan önce hemen yapmamız gerekiyor dediği "Doğu Garajı Projesi"ne bir çivi çaktı mı? Çakmadı. Çünkü amaç hizmet etmek değil seçmenin gözünü boyayıp partisine oy avcılığı yapmak. Ya ayak oyunlarını bırakıp tarafsız bir şekilde hizmet edecek ya da biz tavrımızı ona göre belirleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 13:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83