Kayıp koca Alanya'da bulundu

54 gündür kayıp olan kocası Mehmet Çıdam’ı bulmak için Hatay’dan küçük çocuğu ile yola çıkan ve 6 şehir dolaştıktan sonra izine rastladığı Alanya’ya gelen Feride Çıdam, isteğine kavuştu.

Kayıp koca Alanya'da bulundu

Bir bankaya kart başvurusu yapıp telefonu olmadığı için kendisinin telefon numarasını iletişim bilgisi olarak veren kocasının Alanya’da olduğu öğrenen Feride Çıdam, zor durumda olduklarını ve kocasını görenlerin haber vermesini istemişti. Haberin kamuoyunda duyulmasının ardından Mehmet Çıdam’ı görenler eşine ulaştı. Verilen bilgiler ışığında çocuğu ile birlikte eşine kavuşan Feride Çıdam, yardımcı olan herkese teşekkür ederek mutluğunu paylaştı. Feride Çıdam, “Gazetelerde çıkan haber üzerine bir bayan beni aradı. O mahallede bir evde oturduğunu söyledi. ‘İnsanlık namına yapıyorum, bir yuva yıkılmasın, tarif ettiğiniz kişi bir otelde çalışıyor’ dedi. Otele gittiğimde önce göremedim, sonraki gidişimde lojman yolunda buldum. Sonra konuştuk, bir araya geldik. Benim sevgim çok yüksek, dualarla büyük bir sevgiyle aradım, dualarla yola çıktım. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

banner111
Eşi ve çocuğu ile mutluluk pozu veren Mehmet Çıdam ise “Ben kredi kartlarından dolayı açıldım. Ödeyemeyince bankadan kredi çektim. Onu da ödemekte zorlandım. Biraz insanlar ders çıkarsınlar. Kredi kartlarına yoğunlaşmasınlar. Ayaklarını yorganlarına göre uzatsınlar. Parasızlıktan sıkıntılardan birbirimize düştük, ben de hata yaptım. Buraya gelip para kazanmak istedim. Eşim gerçekten vefalı, nankör olmayan bir kişidir. Evimizi çeki düzen vermek için çok yardımı katkısı oldu. İnsanlardan yardım bekliyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2017, 17:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83