Kaymakam'dan Alanya'ya mesaj var

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, ‘Ramazan Bayramı’ nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam'dan Alanya'ya mesaj var
Alanya Kaymakamı yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Toplumumuza huzur, sofralarımıza bereket getiren, dayanışma ve hoşgörü ortamıyla bir Ramazan Ayını daha geride bıraktık. Sağlık ve esenlik içinde idrak ettiğimiz Ramazan Ayı sonunda, Millet olarak bir Ramazan Bayramı'nı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlarımız, halkımızın birlik ve dayanışmasında sosyal barış ve kardeşliğin geliştirilmesinde, milletçe ortak sevinçler yaşadığımız ve paylaştığımız müstesna günlerdir. Bu kutsal günleri fırsat bilerek, bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz.

Bayramlar; sevgi, kardeşlik, barış ve dostluk duygularını güçlendirir. Yardımlaşma duygularını pekiştirir, milli birlik ve beraberliğimizi güçlendirir. 

Değerli Alanyalılar;

Vatandaşlarımızın bu bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için gerekli olan tedbirler alınmıştır. Bayram süresince görevi başında olan bütün güvenlik, zabıta, itfaiye ve sağlık personeli başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Ramazan Bayramının Ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, bu vesile ile tüm her derecedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşları mensuplarının, değerli basın mensuplarının, tüm Alanyalıların ve Alanya’ya hizmet edenlerin Mübarek bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 13:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83