KAYMAKAM TANRISEVEN GENÇ KIZIN ÇIĞLIĞINI DUYDU

Türkiye gündemini sarsan Kübra Yılmaz'ın gördüğü şiddete Kaymakam Tanrıseven el attı. Tanrıseven jandarmaya gerekli talimatları verdi.

KAYMAKAM TANRISEVEN GENÇ KIZIN ÇIĞLIĞINI DUYDU
Kübra Yılmaz adlı genç kadın 2014 yılında tanıştığı erkek arkadaşı Serdar D.'den ayrıldıktan sonra gördüğü şiddeti açtığı blogda paylaşmıştı. Genç kız Serdar D.'nin kendisini darp ettiğini, peşini bırakmadığını, taciz ettiğini, evine zorla girip kendisini rehin aldığını yazdı. Yılmaz, dayak görüntüleri ve vücudunda oluşan morlukların fotoğraflarını da blogunda paylaştı, yetkililerden yardım istemişti.

TANRISEVEN'DEN TALİMAT

Genç kızın çığlığını Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven duydu. Tanrıseven jandarmaya gerekli talimatları vererek olayın bir an önce aydınlatılmasını ve Kübra'nın kurtartılmasını istedi. Kaymakam Tanrıseven sosyal medya aracaılığıyla'da bu durumu canlı bahis paylaştı. Kaymakam Tanrıseven'in verdiği talimatı kendi hesabından paylaşan Kübra Yılmaz;

"Yarın adliyeye gitmek istiyorum, karakola gidip artık ifade vermek istemiyorum ama evden dışarı çıkamıyorum. Bir savcı ile görüşmek istiyorum, ayrıca mahkemeye de çıkmak istiyorum. Beni darp eden kişinin ceza almasını istiyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 08:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83