KAYMAKAM TANRISEVEN ROMANLARI AĞIRLADI

Romanya Belediyeler Birliği Başkanı Florian Dudu ve beraberindeki heyet, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret etti.

KAYMAKAM TANRISEVEN ROMANLARI AĞIRLADI
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Romanya Belediyeler Birliği Başkanı Florian Dudu ve beraberindeki heyet ile bir süre görüştü. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, görüşme ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Türkiye ile Romanya’nın iyi ilişkiler içerisinde olduğunu söyledi.  Romanya’nın Avrupa Birliğine üye olduğunu ve  Türkiye’nin de aday bir ülke konumunda bulunduğunu belirtti. Kaymakam Tanrıseven, Türkiye’nin Avrupa Birliğine üyeliği ile iki ülkenin aynı birlik içersinde yer alacaklarını ve iş birliğini artıracaklarını söyledi. 

“KAYMAKAMLIK OLARAK İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”

Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven “Türkiye’deki ve Romanya’daki belediyelerin işbirliği için bu ziyaretin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu çerçevede Romanya Belediyeler Birliği, Belediye Başkanları ve Belediye görevlilerini Alanya’da ağırlamaktan mutluyuz. İşbirliği çerçevesinde Kaymakamlık olarak üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Roman dostlarımızı yalnız iş ziyaretlerinde değil aynı zamanda Alanya’da turist olarak ağırlamaktan mutlu oluruz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarete Romanya Belediyeler Birliği Başkanı Florian Dudu ise Romanya ve Türkiye arasında şehir kardeşliği kurulabileceklerini söyledi. Dudu, bütün programların ve işbirliğinin de devam edeceğini belirterek Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti.

Ziyarete Romanya Belediyeler Birliği Başkanı Florian Dudu’nun yanı sıra Mioveni Belediye Başkanı Lon Georgescu, Campina Yerel Konseyi Viorel Gheorge Bondoc ve diğer temsilciler ile birlikte Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü ve Romanya Koordinatörü Nurettin Uludağ da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 14:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83