KAYMAKAM TANRISEVEN TAZİYE ZİYARETİNDE

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Mardin'in Dargeçit ilçesinde terör örgütü PKK tarafından yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan Dargeçit İlçe Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un ailesine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra, 13 yıl görev yaptığı Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, silah arkadaşlarına baş sağlığı dileklerinde bulundu.

KAYMAKAM TANRISEVEN TAZİYE ZİYARETİNDE
Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un şehit edilmesi sonucunda büyük bir acı yaşayan ailesini ziyaret ederek acılarını paylaşıp sorunlarını dinleyen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, aile ile bir süre sohbet ederek, her hangi bir sıkıntı ve ihtiyaçlarının olması halinde devletin bütün kurumları ile hizmete hazır olduklarını belirtti. Kaymakam Tanrıseven “Devletimizin bölünmez bütünlüğü ve bekası için canını veren şehitlerimizin hepsini rahmet ve saygı ile anıyoruz" dedi. 


Öte yandan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, şehit Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un  13 yıl görev yaptığı Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne de bir taziye ziyareti gerçekleştirerek,  İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömer Saka ve çalışma arkadaşlarına da baş sağlığı dileklerinde bulundu. Kaymakam Tanrıseven “Vatanımızın birlik ve beraberliği için canını dişine takarak çalışan ve Vatan uğruna şehit olan aziz şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 16:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83