KAYMAKAM TANRISEVEN YÖREX FUARINDA

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Antalya’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Antalya Ticaret Borsası'nın (ATB) 6. kez düzenlediği (YÖREX) Yöresel Ürünler Fuarına katılarak incelemelerde bulundu.

KAYMAKAM TANRISEVEN YÖREX FUARINDA
YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri gıda ürünleri, el sanatı ve sanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmak amacıyla düzenlenen bir fuar olma özelliği taşıyor. Bu yıl 6. düzenlenen fuara, 68 ilden 101 oda ve borsa, 11 kalkınma ajansı ve 224 firmadan oluşan toplam 388 katılımcı yer alıyor. Fuar alanında Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında bir stant açıldı. Alanya standında Alanya’ya özgü tarım ürünleri, kıyafetler ve el ürünlerinin yanı sıra Mahmutlar L Tipi Ceza İnfaz Kurumunda kalan tutuklu ve hükümlülerin yapmış olduğu el işi ürünler de sergilendi.

"FUARLAR ALANYA’NIN TANITIMINA KATKIDA BULUNUYOR"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, (YÖREX) Yöresel Ürünler Fuarına katılarak Alanya standındaki ürünleri inceleyip görevlilerden bilgi aldı. Kaymakam Tanrıseven, yaptığı değerlendirmede bu tür fuarların Alanya’nın tanıtımına katkıda bulunduğunu söyledi. Kaymakam Tanrıseven, stant görevlilerine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Öte yandan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Diyarbakır standını da ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kaymakam Tanrıseven, Diyarbakır stant görevlileri ile bir süre sohbet edikten sonra çalışmalarında başarılar dileyerek fuardan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 15:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83