KAYMAKAM TANRISEVEN'DEN YOĞUN PAZAR MESAİSİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven yoğun pazar mesaisi yaptı

KAYMAKAM TANRISEVEN'DEN YOĞUN PAZAR MESAİSİ
Bunalıma girerek intihara teşebbüs ederek ağır yaralanan ve Alanya Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde yatan Alanya Cezaevi Karakolunda görevli Jandarma Er Gökhan Deniz'in ailesine ziyaret ederek pazar gününe başlayan Kaymakam Tanrıseven, daha sonra Alanya Devlet Hastanesi acil servis kısmını ve Dargeçit İlçe Emniyet Amiri Şehit İbrahim Halil Aksoy'un taziye çadırını ziyaret etti.


Güne yoğun bir tempo ile başlayan Kaymakam Tanrıseven, intihara teşebbüs ederek ağır yaralanan ve Alanya Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde yatan Alanya Cezaevi Karakolunda görevli Jandarma Er Gökhan Deniz'in ailesine ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.


Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Jandarma Er Gökhan Deniz'in ailesine ''Askerimiz için ne gerekiyorsa yapılıyor, Pazartesi günü uzman doktorlar eşliğinde tekrar kontrol edilecek. Askerimiz bizim gözbebeğimiz. Tüm imkanlar seferber ediliyor" dedi.


Kaymakam Tanrıseven, Jandarma Er Gökhan Deniz'in ailesi ile görüştükten sonra Alanya Devlet Hastanesi acil servis kısmına geçerek buradaki hastane çalışanı ve hasta vatandaşlarımızı ziyaret etti.


ACİL SERVİSTE TEDAVİ GÖREN HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ


Pazar günü olması nedeniyle karşılarında Kaymakam Tanrıseven'i gören hastane çalışanları ve vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Hastane çalışanları ile sohbet eden Kaymakam Tanrıseven, Hastanenin yoğun olduğunu belirterek hastalara güler yüzlü ve samimi davranmalarını söyledi.
Muayene olan hastaları ve gözlem odasındaki hastaları yerinde ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, Doktorlardan hastaların genel durumu hakkında bilgi aldı. Hastalara bir isteklerinin olup olmadığını soran Kaymakam Tanrıseven, "Bizleri buralarda ziyaret eden bir mülki amirimiz var daha ne isteyelim Allah sizden razı olsun" cevabını aldı.


ŞEHİDİN TAZIYE ÇADIRINA ZİYARET


Tanrıseven günü son olarak Dargeçit İlçe Emniyet Amiri Şehit İbrahim Halil Aksoy'un taziye çadırını ziyaret ederek bitirdi.


Dargeçit İlçe Emniyet Amiri Şehit İbrahim Halil Aksoy'un acılı ailesini yalnız bırakmayarak her fırsatta ziyaret eden ve acılarını paylaşıp ortak olmaya çalışan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Şehit Polis Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un taziye çadırını ziyaret etti.


Kaymakam Tanrıseven, Hastanede yatan Şehidin annesinin sağlık durumu ile yakından ilgilenirken, Şehidin ailesine de gerekli desteğin verildiğini belirtti. Şehit Emniyet Amirinin Yakınları ile görüşen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Aziz şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.
Şehidin Yakınları da ilk günden bu yana kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Tanrıseven'e ilgisinden dolayı teşekkür etti.
Aslen Şanlıurfalı olan Emniyet Amiri Aksoy, Alanya'da 13 yıl görev yapmıştı.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2015, 16:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83