Kaymakam Ürkmezer'den kırsal çıkarması

Kaymakam Ürkmezer'den kırsal çıkarması
Kaymakam Ürkmezer Paşaköy, Mahmutseydi ve Dereköy Mahallelerini Ziyaret Etti

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer'e ziyaretinde Alanya İlçe Jandarma Komutanı Engin Burak Mindivanlı, Jandarma Merkez Karakol Komutanı Yusuf Tokcan, Alanya İlçe Yazı İşleri Müdürü İlkay Satılmış ve Alanya İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar eşlik etti.



Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer Alanya'yı daha yakından tanımak ve sorunları yerinde tespit edebilmek amaçlı ziyaretinde muhtarlardan mahalleleri ile ilgili bilgi aldı. Vatandaşlarla sohbet eden, toplantılar düzenleyen, iş yerlerine misafir olan Ürkmezer Mahmutseydi mahallesinde bulunan Hamdullah Emin Paşa Okulunu da ziyaret ederek pandemi sebebiyle yeni açılan okulla ilgili olarak okul müdüründen bilgi aldı ve öğrencilerle sohbet etti.

Kaymakam Ürkmezer "Salgın hastalık konusunda elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, kendine dikkat eden, kurallara uyan, böylelikle toplumu da koruyan bilinçli çok değerli vatandaşlarımıza, öğrencilerimize, velililerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.



Mahallerde yaşayanlardan ve mahalle muhtarlarından bilgi alan ve Ürkmezer çalışmalarının bundan sonraki bölümünde ziyaretlere sık sık zaman ayıracağını belirtirken, yakın ya da uzak olsun tüm vatandaşlarımızla olan iletişimini arttırmak niyetinde olduğunu söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2020, 14:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83