Kaymakam Ürkmezer'den örnek davranış

Kaymakam Ürkmezer'den örnek davranış
Geçtiğimiz pazartesi günü Alanya’daki yeni görevine başlayan Kaymakam Fatih Ürkmezer, Türkiye Diyanet Vakfına vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu.

'Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirme Kaarnamesi’ ile Safranbolu Kaymakamlığı’ndan Alanya’ya atanan Kaymakam Fath Ürkmezer ayağının tozuyla örnek bir davranışa imza attı. Ürkmezer, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla başlatılan 2020 yılı Vekalet Kurban Organizasyonu kapsamında bağışta bulundu. Kaymakam Ürkmezer’e bağış makbuzunu, aynı zamanda Diyanet Vakfı Alanya Şubesi Yönetim Kurulu Baknaı da olan Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan takdim etti.

İLHAN: ‘DÜNYANIN DÖRT BİR YANINA ULAŞIYORUZ’

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Alanya Müftüsü İlhan, “2020 yılı için vekalet yoluyla kurban kesim bedeli yurt içinde 975 TL, yurt dışında ise 825 TL’dir. İslami usullere göre kesilen kurbanlar, ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra mülteci kamplarından, savaş ve afet bölgelerine, kıtlık ve kuraklıkla mücadele eden ülkelerden, bir Müslümanın selamına muhtaç bölgelere kadar dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır. Vatandaşlarımız 'www.tdv.org ve bagis.tdv.org' adresinden online olarak bağış yapabilecekleri gibi, 'Android' ve 'Apple' store mağazalarından indirilebilen mobil bağış uygulamasıyla da bağışlarını gerçekleştirebilirler. Hayırseverlerimiz Alanya Müftülüğümüz, PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da kurban organizasyonuna katılım sağlayabilirler. Ayrıca '0312 416 90 00' numaralı çağrı merkezini arayarak kurban vekaleti hakkında detaylı bilgi alabilirler" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2020, 14:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83