Kaymakam: Vergileri zamanında ödeyelim

Kaymakam Harputlu, "Vergilerimizi zamanında düzenli ödememiz hem üreticiler ve ticaret erbabı için hem de geleceğimiz olan çocuklarımız için iyi bir miras bırakabilme açısından son derece önemlidir" dedi.

Kaymakam: Vergileri zamanında ödeyelim

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alanya Vergi Dairesi Müdür Vekili Hüseyin Sezen, Mal Müdürü Salih Taşdemir ve Milli Emlak Müdürü Yakup Yıldız'ı makamında kabul etti. Kaymakam Harputlu, "Vergilerimizi zamanında düzenli ödememiz hem üreticiler ve ticaret erbabı için hem de geleceğimiz olan çocuklarımız için iyi bir miras bırakabilme açısından son derece önemlidir" dedi.

banner111
Bu yıl 27 Şubat - 05 Mart 2017 tarihleri arasında kutlanan 'Vergi Haftası' etkinlikleri kapsamında saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Hüseyin Sezen, Salih Taşdemir ve Yakup Yıldız, çelenk sunumunun ardından Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret etti. Vergi Dairesi Müdür Vekili Hüseyin Sezen, kutlama programı ve Alanya Vergi Dairesinin genel durumu hakkında Kaymakam Harputlu'ya bilgilendirdi. Vergi Dairesi Müdür Vekili Hüseyin Sezen, çalışmalarında kendilerine verdikleri destekten dolayı Kaymakam Harputlu'ya teşekkür etti.

"ÜLKEMİZ AÇISINDAN SON DERECE ÖNEMLİ"

Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin Sezen'den bilgiler alan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, ''Türkiye’de vergi bilincinin oluşturulması ülkemizin kalkınması açısından son derece önemlidir. Bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasında hak ettiği yere gelmesinde bizim vergilerimizi zamanında düzenli ödememiz hem üreticiler ve ticaret erbabı için hem de geleceğimiz olan çocuklarımız için iyi bir miras bırakabilme açısından son derece önemlidir. Bu vesile Vergi Haftanızı kutluyor, bu bilinçle vergilerini veren vatandaşlarla birlikte kucaklaşarak ülkemizin hak ettiği yerlere gelmesi için elimizden gelen tüm gayreti de göstereceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 11:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83