KAYMAKAMDAN TEKNECİLERE ÖNEMLİ UYARI

Alanya Yatçılar ve Gezi Tekneleri Deniz Yolcu Taşıma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

KAYMAKAMDAN TEKNECİLERE ÖNEMLİ UYARI

 Ziyarette, 20.04.2016 tarihinden yapılan seçimle Alanya Yatçılar ve Gezi Tekneleri Deniz Yolcu Taşıma Kooperatifi’nin yeni Yönetim Kurulunun belirlendiğini belirten Kooperatif Başkanı Yusuf Demirel, önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmalar ve sahildeki tur tekneleri hakkında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e bilgi verdi.

banner111
Alanya Yatçılar ve Gezi Tekneleri Deniz Yolcu Taşıma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Demirel, "Yeni Yönetim Kurulu Üyelerimizi tanıtmak, önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalar ve sahildeki tur tekneleri hakkında bilgi vermek için Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'i ziyaret ettik. Kooperatifimize kayıtlı 67 adet tekne bulunmaktadır. Bu teknelerin 56 tanesi ticari faaliyet yaparak hizmet vermektedir" dedi. 

KAYMAKAM TANRISEVEN "KURALLARA UYAN, DÜRÜST ŞEKİLDE EKMEĞİNİN PEŞİNDE OLAN ESNAFIN YANINDAYIZ"

İlçemize gelen yerli ve yabancı turistlere, zorla satış yapılmasının doğru olmadığını belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven şunları kaydetti; "Başkalarını rahatsız etmeden tur teknelerinin faaliyetlerinin devam etmesini temenni ediyorum. Kurallara uyan, dürüst şekilde ekmeğinin peşinde koşan tüm esnafımızın yanındayız. Müşteri memnuniyetini ön planda tutalım. Elbirliği ile Alanya için çalışalım ve gayret gösterelim. Yeni Yönetim Kurulunuz hayırlı uğurlu olsun. İyi bir turizm sezonu geçirmenizi temenni ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 14:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83