KAYMAKAMDAN YANGINLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya'da turistik eşya mağazaların bulunduğu çarşıda henüz nedeni belirlenemeyen ancak elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın sonra iş yerlerinde incelemelerde bulundu.

KAYMAKAMDAN YANGINLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, dün gece çıkan yangın nedeniyle 7 iş yerinin tamamen yandığı ve bazı iş yerlerinin de kısmen zarar gördüğü çarşı esnafını ziyaret ederek bilgi aldı. Tanrıseven, yangınla ilgili incelemelerde bulunduktan sonra yangında zarar gören esnafın sorunlarını dinledi. Esnafa geçmiş olsun temennisinde bulunan Kaymakam Tanrıseven, Emniyet ve itfaiye ekiplerinin olayla ilgili inceleme ve çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

YANGIN İÇERİDEN BAŞLADI

Yangın 12.10.2015 Pazartesi günü gece saat 01:00 sıralarında turistik iş yerlerinin çoğunlukta bulunduğu Şekerhane Mahallesi Demir Sokak içerisinde bulunan 3 katlı Net Or isimli iş yerinin orta katında çıktı. Yanıcı maddelerin fazla olması nedeniyle alevler kısa sürede büyüdü ve yandaki iş yerlerine de sıçradı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına anında müdahale etti. Ekipler, çoğunluğu giyim ve hediyelik eşya satılan iş yerlerindeki yangına, demir kepenklerinin kapalı olması nedeniyle müdahale etmekte zorlandı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Yangında 7 iş yeri tamamen kül olurken, 15 iş yeri de zarar gördü.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 16:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83