Kaza geçiren MHP'li kadınlara ziyaretçi akını

Dün kaza geçiren MHP'li kadınlar ziyaretçi akınına uğradılar.

Kaza geçiren MHP'li kadınlara ziyaretçi akını

Dün saat 11 sıralarında Antalya'daki istişara toplantısına giderken içinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları üyelerinin yer aldığı bir araç refüjlere çarparak takla atmıştı. Aracın içinde bulunan 4 MHP İlçe Kadın Kolları Üyesi yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

banner111
Kaza yapan MHP'lilerin hayati tehlikesi olmadığı öğrenilmişti. Hastane ise adeta ziyaretçi akınına uğradı. Geçmiş olsun dilekleri için hastaneye ilk gelen isimler MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu oldu.



Adem Başkan olay yerinde

Haberi alır almaz kaza yerine giderek olayla yakından ilgilenen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hastanede de yaralıları yalnız bırakmadı. Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Yücel üzerine düsen her türlü görevi yapmya hazır olduğunu söyledi.


Bu isimlerin ardından MHP'li yöneticiler de hastaneyi ziyaret ederek yaralılara geçmiş olsun temennisinde bulundular. Bu arada yaralıların durumunun iyi olduğu en yakın zamanda taburcu edileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 09:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83