Kesim yeri için Yücel'e tam not!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Payallar, Eşgilik, Gazipaşa Dolmuş Durağı ve Mahmutlar Mahallesi’ndeki 4 kurban kesim noktasını ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Yücel’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, başta kesim hizmeti olmak üzere Belediyenin hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kesim yeri için Yücel'e tam not!

 Beraberindeki meclis üyeleri ve Başkan Yardımcılarıyla birlikte ilk olarak Payallar Mahallesi’ndeki kesim noktasına giden Başkan Yücel, Payallar Hizmet Birimi yetkililerinden bilgi aldı. 

banner111
Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Başkan Yücel; ”Şehitlerimiz dolayısıyla buruk bir bayram yaşıyoruz. Ama biz Belediye olarak vatandaşlarımızın en iyi şekilde kurban ibadetini yerine getirebilmeleri için her türlü imkanı sunuyoruz. Kesim noktalarımız son derece hijyenik ve vatandaşlarımızın ihtiyacına cevap verebilecek düzeydedir.” dedi. Başkan Yücel beraberindekilerle daha sonra Eşgilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı Yanı ve Mahmutlar Mahallesi’nde kurulan kesim yerlerini ziyaret etti. Vatandaşlar Başkan Yücel’e; “Çok güzel bir hizmet, tüm bu hizmetler için teşekkür ediyoruz.” dediler.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2016, 19:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83