Kimi oda başkanı görmek istersiniz?

Alanya'da Ocak ayında yapılacak olan oda seçimleri öncesi Alanya Adres dev bir anket başlatıyor.

Kimi oda başkanı görmek istersiniz?
Ankete katılmak için link:


Alanya'da bir çok oda 2018'in ilk ayı itibari ile kongrelerini yapacak ve yeni başkanını belirleyecek. Bazı odalar şimdilik tek adayla seçime girecek gibi görünsede, 5 oda da aday sayısı birden fazla. 


ALESO'DA TAM 4 ADAY


Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası yarışın en çok kızışacağı odalardan. Tam 4 aday başkanlık için yarışıyor. Mevcut Başkan Nuri Demir, Eski Başkan Ahmet Sert, Oldukça iddialı hazırlanan Harun Gökçe ve tabandan destek bulan Duran Şimşek başkanlık için 13 Ocak'ta yarışacaklar.


MİNİBÜSCÜLERDE DÖRTLEDİ


Alanya Minibüscüler ve Servis Araçları Odası'da 4 isimle seçime girecek gibi görünüyor. Mevcut Başkan Doğan Bacak yeniden aday olurken, Başkan Yardımcısı Paşa Özkan, Bacak'ın karşısına rakip olarak çıkıyor. Genç ve istekli Hasan Lök ile Nevzat Toksöz'de başkanlık için yarışacak diğer iki isim.


AKKAYA'NIN YERİNE KİM GELECEK?


Alanya Şoförler Odası'nda Ali Akkaya'nın yeniden aday olmayacağını ve görevi bırakacağını açıklamasının ardından ortaya iki aday çıktı. Recep Çalış ve Mehmet Yüksel arasındaki yarış şimdiden nefes kesiyor. 


SAĞLAMEL'E RAKİP OLDU


Alanya Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Turan Sağlamel yeniden aday olsa da karşısında güçlü bir rakip buldu. İlyas Bayır oda başkanlığı için adaylığını açıklayarak yarışı kızıştırdı. 


METAL İŞLERİ'NDE TAŞ VE AVCI


Alanya Metal İşleri Odası'nda mevcut Başkan Kerim Taş ve Avni Aşçı başkanlık için yarışacak iki isim. Sanayide her dükkanda bu yarış şimdiden konuşulmaya başlandı. 


ALANYA ADRES SORUYOR


İşte odaların son durumu bu şekilde. Peki sizin başkan adayınız kim? Alanya'nın İnternet Gazetesi Alanya Adres'in başlatmış olduğu ankete katılarak oyunuzu kullanın adayınıza olan desteğinizi gösterin. Ankete katılmak için tıklayabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 10:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83