"Kırmızı ışık ihlali cinayete teşebbüs demektir"

ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTSO Meclis Üyesi Kerim Yılmaz, bugün sabah ssatlerinde Metro Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali yaparak bir turistin ağır yaralanmasıyla konuşlanan kazaya sert tepki gösterdi.

"Kırmızı ışık ihlali cinayete teşebbüs demektir"

 "Kırmızı ışık ihlali cinayete teşebbüs demektir" diyen Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:

banner111
"Halk otobüslerinin durumu ne olacak? Eğitim şart jip safari olsaydı bu şimdi vay halimize bu sektörde sorun var gibi gözüküyor özellikle bir anda yola koca otobüsü hızla sürmek çoğu zaman kazaya sebebiyete neden oluyor. Biz daha öncede Kestel'deki kaza yapan halk otobüsü sürücüsünün ehliyetinin olmadığını duymuştuk Kırmızı ışık ihlali ne demek? Bizim için kırmızı ışık ihlali cinayete teşebbüs demektir. Çocuklarımızı ailelerimizi misafirlerimizi teslim ettiğimiz sektörü sorgulamakta hakkımız diye düşünüyorum umarım doğru değildir. İşini düzgün yapan esnafa sözümüz yok bu arada otobüsün çarparak yaraladığı turist misafirin yoğun bakımda ve durumunun ağır olduğunu duyduk inşallah yaşar allah şifa versin."dedi

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 18:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83