Kışa inat görüntüler

Türkiye’nin bir çok ilinde soğuk ve karlı hava etkisini göstermeye başlarken Antalya’da yazdan kalma günler yaşanıyor.

Kışa inat görüntüler

 Ülke genelinde havaların soğumasına rağmen Antalya’da sıcak ve güneşli hava devam ediyor. Turizm kenti Antalya’da dün öğleden sonra başlayan hafif yağmurlu hava yerini bu sabah rüzgarlı ve güneşli bir havaya bıraktı. Havanın 22 deniz suyu sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü Antalya’da rüzgara rağmen güneşin sıcaklığı ısıtmaya yetti. Yerli ve yabancı turistler hafta içi olmasına karşın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde denize girerek kasım güneşinin tadını çıkardı. Bazı tatilciler banklarda oturmayı, bazıları ise sahil bandında yürüyüş yapmayı tercih etti. 

banner111
Antalya’da yerleşik yaşayan ve tatile gelen Rus turistler ise rüzgara rağmen denizin tadını çıkardı. Çocuklarıyla Akdeniz'in mavi sularında kulaç atan Ruslar yazdan kalma günleri aratmadı. Türk aileler ise sahilde kahvaltı yapıp, balık tuttu ve kitap okudu.

"Şanslıyız"
Sahilde eşiyle balık tutan Alper Kandora, yağmurlu olmasına rağmen dün denize girdiğini hatırlatarak, "20 yıldır Antalya’dayım. Antalya yıl geneli olarak sıcak geçiyor. Tek özlemimiz kar oluyor. Dün şortla gezdik. Yağmur yağdı, bugün yine denize giriliyor. Ülke genelinde kar olmasına rağmen burada denize giriyoruz. Antalya’nın şansı bu" dedi.

"Antalya sıcak" 
İran’dan Antalya’ya ailesi ile tatile gelen Arman Amir, havanın çok sıcak olduğunu belirterek, bir hafta boyunca kentin güzelliklerinin tadını çıkaracaklarını kaydetti.
Antalya’da 2 haftalığına ablasının yanına tatile gelen Katya Sndokova, Rusya’nın çok soğuk olduğuna değinerek, denizin sıcak ve güneşin yakıcı olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2016, 13:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83