Konaklı'da Kerim Şen'e muhtarlık baskısı

Konaklıspor Kulüp Başkanı Kerim Şen’e, Alanya’nın en büyük mahallelerinden birisi olan Konaklı halkı muhtarlığa aday olması konusunda baskı yapıyor.

Konaklı'da Kerim Şen'e muhtarlık baskısı

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’ne sayılı gün kala mahalle muhtar adaylarının isimleri tek tek duyulmaya başladı. Bu süreçte henüz adaylık açıklaması olmayan Konaklıspor kulüp Başkanı Kerim Şen’e Konaklıların muhtarlığa aday olması yönünde baskı yaptığı öğrenildi.

banner111

Kerim Şen'in yıllardır Konaklı'nın soruları ile fahri olarak ilgilendiğini ve bir çok sosyal dernek ve platformda görev yaptığını ifade eden vatandaşlar, "Uzun yıllardır mahallemizin sorunlarıyla ile yakından ilgilendi. En zor döneminde Konaklıspor'a sahip çıktı. Halka çok yakın bir isim. Kendisini muhtar olarak görmek istiyoruz" dediler. Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Kerim Şen, "Konaklı halkının yaklaşan yerel seçimler öncesi beni muhtar olarak görmesinden çok mutlu oldum. Bir çok kesimden bu konuda yoğun ilgi ve baskı var. Halkın teveccühü böyle devam ederse görevden kaçmam, aday olurum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 13:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83