Konaklı'dan Yücel'e teşekkür plaketi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Esnaflar, çalışmalarından ve kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Yücel’e teşekkür plaketi verdi.

Konaklı'dan Yücel'e teşekkür plaketi

 Konaklı Mahallesi’nde faaliyet gösteren berberler ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, esnafların sorunlarını dinledi. Konaklı Mahalle Muhtarı Osman Kaya’nın da hazır bulunduğu toplantıda esnaflar adına Başkan Yücel’e teşekkür plaketini Hasan Er  takdim etti. Alanya Belediyesi’nin çalışmalarını başarılı bulduklarını ifade eden Hasan Er, ‘’Belediye Başkanımız ve ekibi gece gündüz fedakârca çalışıyor. Biz Konaklı esnafı olarak her türlü sorunumuzu başkanımıza iletebiliyoruz. Berber  arkadaşlarımız ile başkanımıza çalışmalarından ve bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi.

banner111
“SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Toplantıda esnafların sorunları ile önerilerini de dinleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Halkımızın mutluluğu ve refahı için çalışmaya devam edeceğim.” dedi.  Vatandaş odaklı çalıştıklarını belirten Başkan Yücel, ‘’Hizmetlerimizin yanı sıra vatandaşlarımız ve esnaflarımız ile zaman zaman bir araya geliyoruz. Esnafımızın fikri, düşüncesi ve önerileri bizim içinde önemli bir kazançtır. Alanyamızın büyümesi ve güzelleşmesi için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl sezon daha iyi olacak. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.’’ dedi 


Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 14:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83