Konaklı'nın sorunları masaya yatırıldı

KEYDER, bugün Alanya Belediyesinin Payallar ve Konaklı şantiye şefleri ve çavuşları ile kahvaltıda bir araya gelerek sorunları masaya yatırdılar.

Konaklı'nın sorunları masaya yatırıldı
Konaklı Esnafı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) bugün Konaklı Muhtarı, Alanya Belediyesi Payallar ve Konaklı şantiye birim amirleri, müdürleri, şefleri ve çavuşları ile dernek de kahvaltıda bir araya geldiler. Toplantıda Konaklı'ya düşünülen projeler masaya yatırıldı.

KEYDER Başkanı Hilmi Uyar yapılan toplantı sonrası çalışmaları değerlendirdi. Uyar yapılan ve devam eden çalışmaları şu şekilde aktardı: 

"Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Doğanay Otel ile Payallar'da bulunan Kahya Otel arasına tabela çalışmalarına başladık, Bacoğlu Caminin güney batı tarafına ikisi bayan altısı erkek olmak üzere şadırvanlı tuvalet ve DENMAR'ın oraya bankaların arasına dört veya beş kişilik tuvalet, saat kulesinin ordan ödeme bürosunun oraya ve Ziraat Bankasının oradan batı tarafında bulunan çeşmenin oraya kadar orta refüjde bulunan ağaçların ışıklandırılması ile ilgili çalışmalara ve Bacoğlu Camimizin oradaki meydana görsellik açısından güzel birşey yapılması ile ilgili çalışmalarımıza başladık." dedi.

Tüm çalışmaları yaz sezonuna yetiştirmek istediklerini belirten Uyar, "Dün olduğu gibi bugünde esnafımızdan desteğini esirgemeyen basta Alanya Belediye Başkanımız sayın Adem Murat Yücel'e ve Başkan Yardımcısı sayın Adem Er'e, birim amirlerine, müdürlerine, çavuşlarına şahsım ve derneğimiz adına teşekkür eder saygılarımı sunarım." diye konuştu.

UYAR'DAN ESNAFA UYARI

Toplantı değerlendirmesinin ardından esnaflara bir de uyarıda bulunan Uyar, "Konaklımızda derneğimizin öncülüğünde tek tip poşet kullanacağız inşallah. Poşetlerimiz dört boy olacak, tek renk üzerinde bir tarafında konaklımızın sembollerinden saat kulesi, Bacoğlu camimiz fotoğrafı ve en üstünde Konaklı Centrum yazacak. Amacımız müşterilerimize yolda yürürken Konaklı'da bir çarşımızın olduğunun ve çarşımızın reklamını yaptırmak. Poşet çalışmalarına başladık. Renk konusunda dört, beş renk çalışıp siz değerli esnaflarımızın görüşünü alacağız ve hangisine karar verirseniz o renkten çalışacağız ve esnafımızın poşet ihtiyacını derneğimiz satışa sunacaktır." diyerek sözlerini noktaladı. 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83