Konaklı Yücel'i bağrına bastı

Alanya’da Cumhur İttifakı’nın kalesi olarak nitelendirilen Konaklı ve Avsallar Mahalleleri Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi Alanya Belediye Başkanı ve Alanya’nın Cumhur İttifakı Adayı Adem Murat Yücel’i bağrına bastı.

Konaklı Yücel'i bağrına bastı

Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Konaklı'da kendisini karşılayan mahşeri kalabalığa 2 müjdeyi birden verdi. Yücel, Konaklı'ya hem kültür merkezi hem de spor tesisi sözü verdi.

banner111

 

Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel ve ekibi, Mahmutlar, Kestel, Cikcilli, Oba, Konaklı ve Avsallar Seçim Ofislerinde  vatandaşlarla buluştu. Gittiği her yerde binlerin karşıladığı Başkan Yücel, özellikle Konaklı Mahallesi'nde kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade etti. Dün akşam vatandaş buluşması için Konaklı Seçim Ofisi'ne giden Başkan Yücel'i mahşer-i kalabalık karşıladı. Burada vatandaşlara hitap eden Başkan Yücel şunları söyledi: "Konaklı'da bu akşam duygu dolu anlar yaşıyorum. Şu muhteşem kalabalığa, gecenin bu saatine, yağmura aldanmadan buraya gelen herkese minnettarım. Şu kalabalığa bakınca kendi kendime dedim ki, 'Konaklı Cumhurun Kalesi olmuş.' Bu kalabalığa baktıkça hizmet sevdamız, hizmet aşkımız daha da alevleniyor. Bu memleket için ne yapsak az. Sizler için ne yapsak az. İnşallah bizlere en büyük destek de Konaklı ve batı bölgemizde yaşayan kardeşlerimizden gelecektir. İnanıyorum ki Konaklı halkı, mecliste kendisini temsil etmek için görevlendirdiği ancak 5 yıl boyunca mecliste yok olanlara, projeyle hizmetle değil yalan ve iftiralarla çirkin bir siyaset anlayışı yürütenlere cevabını en iyi şekilde verecektir.

BAŞKAN YÜCEL: "HAYALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜK"

5 yıldır sizin için geceyi gündüze kattık. Sizin için durmadan çalıştık, didindik. Alanya’ya yapılamaz denilenleri yaptık, hayalleri gerçeğe dönüştürdük. Bugüne kadar ne yaptıysak sizlerin sayenizde yaptık. Siz fedakarlık gösterdiniz, bize destek oldunuz, bize güç verdiniz, biz de Alanya’ya ve bölgemize hizmet ettik. Bu güzel beraberlik 31 Mart’ta Cumhur İttifakının zaferi olarak sonuçlanacaktır. İnşallah sizlerin sevgisi, duaları ve destekleri ile yeniden rekor bir oyla tarih yazacağız.Bu kente ve Konaklı’nın güzel insanlarına vefa borcumuz daha bitmedi. Konaklı için daha çok büyük hayallerimiz, hedeflerimiz var. Biz, Konaklı’da 5 yıl boyunca rutin belediyecilik hizmetlerimizin kalitesini arttırarak halkımıza hizmet ettik. Asfaltından caddelerimize kadar, parklarımıza kadar bölgemizin her noktasına dokunduk. Gelecek dönemimizde de Batı bölgemize nasıl Güney Düğün Salonu’nu yaptıysak Konaklı Kültür Merkezi’ni de Konaklı Mahallemize yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın, Konaklı Kültür Merkezi’nin temelini attık. İnşa çalışmalarına başladık. 14 milyon 600 bin TL’lik dev bir yatırımla Konaklı’nın şanına yakışır dev bir sosyal tesis yapacağız. Konaklı ve bölge halkımıza şimdiden hayırlı olsun. Batı bölgemizde spor alanları ile ilgili ihtiyacı biliyoruz. Gelecek dönemimizde Konaklı’ya 200 bin metrekare arazi üzerinde 5 bin kişilik çok büyük bir spor kompleksi kazandıracağız. Konaklı Spor Kompleksi her yönüyle örnek bir tesis olacak. Spor turizminin merkezi Konaklı olacak. Alanya Belediyesi'ni yönetmek Adem Murat Yücel’in işidir, belediyecilik bizim ekibimizin işidir."


Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2019, 09:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83