Konaklı’daki o durak güvenli bir noktaya çekildi

Konaklı Güzelbağ Kavşağı’ndaki otobüs ve servis durağı, insan ve araç güvenliği nedeniyle bulunduğu yerden 50 metre ileriye taşındı.

Konaklı’daki o durak güvenli bir noktaya çekildi
Bölge sakinleri tarafından gündeme getirilen sorunu Antalya Büyükşehir Belediyesi çözdü. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Karayolu üzerinde bulunan durakla ilgili yaşanan sorunları ve vatandaşların beklentilerini değerlendirdi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde durağın 50 metre ileriye alınması kararlaştırıldı. Konaklı Güzelbağ Kavşağı’na neredeyse bitişik olan durak iptal edilerek 50 metre ileriye taşındı. Yeni durak yerine daha geniş bir cep yapılırken, vatandaşların servis, şehirler arası otobüs hava alanı servisleri ve halk otobüslerini beklerken oturacakları iki tane durak monte edildi. Vatandaşlar ve otobüs sürücüleri, durağın daha güvenli bir yere taşınmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Söz konusu durak hem yerli hem de ilçemize gelen misafirlerimizin sıklıkla kullandığı bir nokta idi. Kavşağa yakın olması nedeniyle durağa giren otobüs sayısı arttığı zaman insan ve araç güvenliği ortadan kalkıyor ve kazalara yol açıyordu. Vatandaşlarımızın talebi üzerine durağı 50 metre ileriye taşıdık ve vatandaşlarımız hizmetine açtık. Artık insanlarımız daha güvenli bir şekilde otobüslerine binecek. Trafikte rahatlayacak.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 11:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83