Konsolos Şahin Litvanyalı çocuklarla buluştu

Taşımalı eğitim gerçekleştiren okullara giderek öğrencilere eşofman yardımı yapan Litvanya Fahri Konsolosu ve ALTSO Başkanı ve Mehmet Şahin, Litvanyalı çocuklarla da bir araya geldi.

Konsolos Şahin Litvanyalı çocuklarla buluştu

Alanya Litvanlar Derneği Başkanı Ruta Danılevıcıute ve Litvanyalı aileler Litvanya Fahri Konsolosluğu’nu ziyaret ederek Litvanya Fahri Konsolosu ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’le görüştü.


banner111

ŞAHİN’DEN LİTVANYALI  AİLELERE VE ÇOCUKLARA HEDİYE

Litvanyalı ailelere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şahin, “Yılbaşına çok az bir süre kalması nedeniyle yerleşik olarak Alanya’mızda yaşayan Litvan vatandaşlarla ofisimizde bir araya geldik. Onların kendilerini burada yalnız hissetmemeleri için sık sık bir araya gelmeye de devam edeceğiz. Zaten Alanya Litvanlar Derneği Başkanı Ruta Danılevıcıute  ile her zaman iletişim halindeyiz” dedi.

Başkan Şahin, “Ziyarette, Litvanya-Alanya arasındaki ilişkileri nasıl geliştirebileceğimiz konusunda da fikir alışverişinde bulunup, önümüzdeki süreçte Alanya’mızda yaşayan Litvan vatandaşlarla ilgili yapılacak projeleri değerlendirdik” diye konuştu.

Litvanyalı çocukları verdiği hediyelerle sevindiren Şahin, anne-babaları da unutmayarak onlara da çeşitli hediyeler takdim etti. Alanya Litvanlar Derneği Başkanı Ruta Danılevıcıute ise Şahin’e, Litvanya’ya özgü organik ürünlerin yer aldığı bir hediye takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 11:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83