KÖŞDERE MAĞDURLARI ÇAVUŞOĞLU'NDAN DESTEK İSTEDİ

Köşdere Mağdurları HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni önderliğinde bugün Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşerek konuyla ilgili destek istediler.

KÖŞDERE MAĞDURLARI ÇAVUŞOĞLU'NDAN DESTEK İSTEDİ
AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ALTSO’nun düzenlemiş olduğu toplantıya katıldı. Çavuşoğlu, inşaat sektörü ve emlak sektörü temsilcileriyle olan görüşme öncesi Köşdere Mağdurları ile de kısa bir görüşme yaparak sorunlarını dinledi. 

'ÇEKLER KARŞILIKSIZ ÇIKTI'


HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni önderliğinde Alanya Öğretmenevi’nde buluşan Köşdere mağdurları Çavuşoğlu’ndan destek istediler. Hakan Halit Yeni Çavuşoğlu’na öncelikle turizme sağladığı katkılar için teşekkür etti. Yeni daha sonra ise Köşdere nedeniyle birçok vatandaşın mağdur olduğunu belirterek, “Bize çek verdiler. Çekler karşılıksız çıktı. Bizde hukuki bir süreç başlattık. Ancak şu anda manevi bir desteğe ihtiyacımız var. Yaklaşık 100 kişiyiz” dedi. 

'DESTEKÇİNİZ OLACAĞIM'


Köşdere mağdurlarına seslenen Çavuşoğlu, “Böyle bir durumun oluşmasına üzüldüm. Hepiniz oraya emek verdiniz. Tabi ki bizim yasalarımız her zaman çalışandan yanadır. Orasının devri yapılmış olabilir ama haklarınızı almanız gerekiyor. Bizim yargıya müdahale etmemiz tabii ki mümkün değil ama ben yargının sizin için en iyi kararı vereceğine eminim. Bende siyaseten manevi olarak konunun takipçisi olacağım” dedi.

OLAY NASIL OLMUŞTU

Köşdere Otel bünyesinde çalışan onlarca kişi ve diğer departmanlarda görev yapan bölüm müdürleri ve ekipleri başta olmak üzere, uzun yıllar hizmet eden yaklaşık 100 kişilik personel, Alanya Türkler'de bulunan Club Hotel Köşdere'nin el değiştirmesi ile paralarını alamamışlardı. AK Parti 22. Dönem milletvekili İbrahim Köşdere, Köşdere A.Ş. bünyesinde çalışan tüm emekçilerin yasal hakları olan tazminatlarını ödememişti. Bunun üzerine ise olay yargıya taşınmıştı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 12:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83