Kumluca Dereköy yolu asfalta hazırlanıyor

Büyükşehir Belediyesi Antalya genelinde daha sağlıklı ve güvenli ulaşım için yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kumluca Dereköy- Büyükalan mahallesi grup yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması başlattı.

Kumluca Dereköy yolu asfalta hazırlanıyor

 Yaz ayları boyunca asfaltsız yol bırakmamak için gecesini gündüzüne katan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, asfalt sezonunun son ermesiyle yol alt yapı çalışmalarına ağırlık verdi. Kırsal bölgelerdeki yollar asfalta hazır hale getiriliyor. Ekipler, bu kapsamda ilçe merkezine 60 kilometre uzaklıktaki Dereköy-Büyükalan mahalle grup bağlantı yolunda alt yapı, menfez, yol genişletme, şarampol açma, filler sıkıştırma ve beton büz yerleştirme çalışmaları gerçekleştiriyor. 10 kilometre uzunluğundaki grup yolunun mevcut zemininin yeterli taşıma gücüne sahip olmaması ve göçmelere maruz kalmaması için zemin çalışmaları titizlikle sürdürülüyor. 

banner111
ALT YAPI ARDINDAN SATHİ ASFALT

Çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, “Dereköy-Büyükalan Mahalle bağlantı yolunda sathi asfalt hazırlık çalışması yürütüyoruz. Yol üzerlerinde bulunan bazı virajları genişleten ve çökme yapan bölümleri doldurup sıkıştıran ekiplerimiz 2 haftadır bölgede yoğun bir şekilde titizlikle çalışıyor. Asfalt hazırlık çalışmalarımız tamamlandıktan sonra sathi kaplama ile bölge halkının ulaşımdaki sıkıntıları sonlandıracağız. Ulaşım artık Büyükşehir ile daha rahat olacak” dedi.



Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 13:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83