KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI

Alanya Kaymakamlığı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi gıda denetimlerini arttırdı.

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI

 Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar’ın da katıldığı denetimlerde, gıda ürünleri satışı ve üretimi yapan iş yerlerinin bayram öncesi denetimleri sıkı bir şekilde yapılmakta.Alanya İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, denetimler sırasında yaptığı açılamada, Kurban Bayramı öncesi ve bayram boyunca tüm gıda işletmelerini ve özellikle otelleri sıkı bir şekilde denetlediklerini söyledi. Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ile Alanya’nın çok sayıda yerli turisti misafir edeceğini söyleyenRüzgar, sözlerine şöyle devam etti; “Kurban Bayramı dolayısıyla özellikle tatilin 9 güne çıkarılması ile ilçemizde, nüfus olarak aşırı bir yoğunluk olacak. Halkımızın sağlığını ve gıda güvenliğini korumak amacıyla gıda denetimlerimizi 7 gün 24 saat arttırmış bulunmaktayız. Kurban Bayramı öncesi ve bayram boyunca pastane, fırın, kasap, market, toplu tüketim yerleri, üretim yerleri ve alkol denetlerimiz sıkı bir şekilde devam edecek.

banner111
Bu yıl İlçe Müdürlüğü olarak 01 Ocak-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında 3522 adet gıda denetimi yaptık. Bu denetimlerde 25 gıda işletmesine 52 bin Tl idari para cezası yazdık. Gıda denetim ekiplerimiz denetimlerinedevam etmekte olup bayram boyunca nöbetçi ekiplerimiz görevinin başında olacak.

Ayrıca vatandaşlarımız gıda ile ilgili her türlü şikayet ve taleplerini Kurban Bayramı öncesi ve bayram boyunca “ALO GIDA 174” hattına 7 gün 24 saat bildirebilirler” diye konuştu.
 


Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 15:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83