KURBANLIKLAR DENETİMDEN GEÇTİ

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, bugün satış noktalarında denetim yaptı. Ekipler, küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklarının yaşı ve sağlık raporlarını inceledi.

KURBANLIKLAR DENETİMDEN GEÇTİ

 Alanya Belediyesi, Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Alanya genelinde belirlenen  Çıplaklı, Mahmutlar ve Konaklı Mahalleleri’nde bulunan kurban noktalarında incelemelerde bulundu. Merkez ve mahallelerde kurban satış yerlerini belirleyen Alanya Belediyesi, Çıplaklı Mahallesi Gülevşen Caddesi üzeri, Mahmutlar Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi yanı, Konaklı Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde olmak üzere üç bölgeyi kurban satış yeri olarak düzenledi. Belirlenen alanlara küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık satışları başladı. Belediyenin belirlediği noktalarda satışa sunulan kurbanlıklar, belediye veterinerleri tarafından denetleniyor. Ekipler, küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklarının yaşı, sağlık durumu ve satış noktalarının durumunu inceledi.

banner111
VETERİNER HEKİMLER DENETLEDİ

Kurban satış ve kesim yerlerinde gerekli düzenleme ve çalışmaların tamamlandığını belirten Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, ‘’Belediyemiz tarafından tespit edilen ve hazırlanan noktalarda bir haftadır kurbanlık satışları devam ediyor.  Veteriner İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler kurbanlıkların yaşlarını ve raporlarını inceledi. Şu anda her hangi bir sorun yok. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile bu noktalardan kurbanlıklarını alabilirler. Satış noktalarımızın yanı sıra Payallar Hizmet Binası, Eşgilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı ve Mahmutlar Fen İşleri Şantiyemizde de vatandaşlarımız kurbanlıklarını ücretsiz olarak kestirebilecektir.’’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 18:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83