Lavrov: Alanya'dan çok etkilendim

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un Alanya ziyaretine Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu tam not verdi. Bakan Çavuşoğlu, "Organizasyondaki çabalarından dolayı Kaymakam Tanrıseven'e teşekkür ediyorum" dedi.

Lavrov: Alanya'dan çok etkilendim

 Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu; özellikle dün akşam saatlerinde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un havaalanında Klassika-M adlı Rus Koleji'nin öğrencileri tarafından karşılanması, oteldeki düzen, vatandaşların ilgisi ve programın güzel geçmesinden dolayı çok memnun olduğunu söyledi.

banner111
DIŞİŞLERİ BAKANINDAN KAYMAKAM TANRISEVEN'E TEŞEKKÜR

Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, organizasyonda gösterdiği çabalardan dolayı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e teşekkür etti. Bakan Çavuşoğlu, "Her şey çok güzeldi. Misafirimiz Lavrov da oldukça memnun kaldı. Çok iyi bir şekilde ağırladınız. Ben ve Antalya Valimizde programa misafir olarak eşlik ettik. Çok beğendik. Dışişleri ekibimizle birlikte Alanya Kaymakamımız Hasan Tanrıseven'e teşekkür ediyorum" dedi.

LAVROV "ALANYA'DAN ÇOK ETKİLENDİM"

Özellikle Alanya'dan çok etkilendiğini belirten Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov da, "Havaalanında kendi vatandaşlarımın beni karşılamasından dolayı oldukça memnun oldum. Öğrencilerle sohbet ettim. Misafirperverliğinden dolayı başta dostum Sayın Çavuşoğlu olmak üzere Alanya Kaymakamına ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2016, 16:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83