Letonya Büyükelçisi'nden Tanrıseven'e ziyaret

Letonya Cumhuriyeti Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, "Ticari ilişkilerin gelişmesi için destek olacağız" dedi.

Letonya Büyükelçisi'nden Tanrıseven'e ziyaret

 Letonya Fahri Konsolosu Nurkan Şaşmaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Letonya Cumhuriyeti Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts ve Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya ve çeşitli konularla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

banner111
BÜYÜKELÇİ ELFERTS "SAYIN ERDOĞAN'A GÜVEN MEKTUBUMU SUNARAK GÖREVİME BAŞLADIM"

Letonya Cumhuriyeti'nin Türkiye'ye atanan yeni Büyükelçisi olduğunu belirten Peteris Karlis Elferts, "Güven mektubumu Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan'a sunarak görevime başladım. Letonya Fahri Konsolosluğunun misafiri olarak Alanya'da bir dizi temaslarda ve ziyaretlerde bulunacağım. İlk ziyaretimi Alanya Kaymakamı Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'e yaptım. Alanya'yı çok beğendiğimi belirtmek istiyorum. Vatandaşlarımız Alanya’dan gayet mutlu ve memnunlar. Alanya inanılmaz, harika bir yer” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN “TİCARİ İLİŞKİLERİN GELİŞMESİ İÇİN DESTEK OLACAĞIZ”

Letonya Cumhuriyeti Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, şunları kaydetti; “Alanya’ya gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı memnun oldum. Alanya, çok kültürlü ve yabancılarla yaşamaya alışkın bir şehir. Letonya ile ticari ilişkilerin gelişmesine bizlerde destek olacağız. Daha fazla Letonyalı vatandaşı, turist ve mülk sahibi olarak Alanya’ya bekliyoruz. Alanya’da yaşayan tüm insanların rahatı için çalışıyoruz.”



Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 10:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83