Levent Uğur’dan alkışlanacak hareket! 20 bin TL bağışladı

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı Tek yürek programına destek veren Kestelspor Kulüp başkanı Levent Uğur, Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere 20 bin TL bağışladı.

Levent Uğur’dan alkışlanacak hareket! 20 bin TL bağışladı
Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremler nedeniyle tüm ülkede seferberlik ilan edildi. Türkiye’nin her yerinden depremzedelere destek yağarken, TV8 sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ‘Tek yürek’ isimli bir program düzenleyerek, deprem bölgesi için yardım topladı.

LEVENT UĞUR’DAN ALKIŞLANACAK HAREKET

Dün akşam ekranlara gelen programa bir çok ünlü isim katılarak bağışta bulundular ve tüm Türkiye ekran başına kilitlendi. Program esnasında bağışta bulunarak depremzedelere destek veren bir isimde Alanya’nın Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Kestelspor ve Kulüp Başkanı Levent Uğur oldu.

Alkışlanacak bir harekete imza atan Başkan Levent Uğur, programa bağlanarak Elazığ ve çevresindeki depremzedelere 20 bin TL bağışladı. Ünlü şovmen Eser Yenenler program esnasında, Kestelspor Başkanı Levent Uğur’un 20 bin TL bağışta bulunduğunu belirterek kendisine teşekkür etti.

“SİZİNLEYİZ ELAZIĞ VE MALATYA”

Çok anlamlı bir davranışa imza atan Kestelspor, “Sizinleyiz Elazığ ve Malatya” diyerek bir teşekkür mesajı yayımladı. Yapılan açıklamada, “Elazığ ve Malatya da yaşanan depremden dolayı çok üzgünüz. Depremin yarattığı tahribatın yaralarını sarmak için seferber olmuş aziz Türk Milleti'nin birer mensubu olmaktan da bahtiyarız. Futbol takımımızın teknik kadro ve futbolcuları bu hafta oynamış olduğu Yatağanspor maçı galibiyet primini TV8’de Acun Ilıcalı’nın düzenlediği ‘Tek Yürek’ programında Başkanımız Levent Uğur bağlanarak Elazığlı kardeşlerimizin yaralarını sarmak için 20 bin TL bağışladıklarını açıkladı. Kulübümüz adına yapmış olduğumuz bu bağışa galibiyet primlerinden destek veren futbol takımımıza teşekkür ederiz.  Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileriz.” ifadeleri kullanıldı

KESTELSPOR BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

Böylesine anlamlı bir organizasyona katılarak depremzedeleri unutmayan Kestelspor ve Başkan Levent Uğur tüm ülkede büyük takdir topladı. Futbolun sadece futbol olmadığını gösteren Başkan Levent Uğur, tüm Türkiye’ye örnek olacak bir davranışa da imza atmış oldu. Alanya kamuoyu da Levent Uğur’u takdir ederek, “bizi temsil ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.















Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2020, 14:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83