Mahallelerde hummalı çalışma

Alanya Belediyesi tüm mahallelerde kış hazırlığı, kaldırım ve cadde düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Mahallelerde hummalı çalışma
 
Çalışmalar kapsamında merkezde Tepe, Sugözü ve Hacımehmetli Mahallesinde kaldırım ve kış hazırlığı çalışması devam ederken, Keşefli, Demirtaş, Payallar, Kestel, Mahmutlar, Sapadere ve Dere Mahallesinde yol açma, altyapı ve yol genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

YÜCEL, “HİZMET VE YATIRIMLAR BELİRLİ BİR KALİTE STANDARDINA BAĞLANDI”

Tüm mahallelerde vatandaşların taleplerini çok hızlı bir şekilde değerlendirdiklerinin altını çizen Alanya Belediye başkanı Adem Murat Yücel, “En hızlı ve etkin bir şekilde vatandaşlarımızı kaliteli hizmete kavuşturuyoruz. Yoldan altyapı ve kaldırıma cadde düzenlemeden asfalt kadar çok yönlü hizmetlerimiz devam ediyor”dedi. Alanya’da hizmet ve yatırımların belirli bir kalite standardına bağlandığını anlatan Başkan Yücel, bu sayede merkez ve kırsal ayrımı yapılmadan her yere aynı kalitede hizmet götürdüklerini ifade etti.

SUGÖZÜ DR ŞAHİN - BİRSEL BİÇER OKULU ÖĞRENCİLERİNİN GÜVENLİĞİ İÇİN MODERN KALDIRIM

Yücel şöyle devam etti, “ Tüm bu hizmetlerimizi yaparken her zaman olduğu gibi eğitim - öğretim gören çocuklarımızı da unutmuyoruz. Bu kapsamda Sugözü Birsel Biçer İlkokulunda eğitim gören öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına ulaşmaları için Tepe Caddesinde kaldırım çalışması başlattık. Çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2018, 14:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83