Mahalleliden dere ıslahı talebi

Antalya’nın Kumluca ilçesi’ne bağlı Sarıkavak Mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı ziyaret ederek dere ıslah çalışmasının devam etmesini istedi. Kumluca’ya bağlı Sarıkavak Mahallesi sakinleri, mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya teşekkür etti. Mahalle muhtarı Niyazi Karakaya ile birlikte Çetinkaya’yı ziyaret eden mahalle sakinleri, mahallelerinde devam eden dere ıslah çalışmasının devam etmesini istedi.

Mahalleliden dere ıslahı talebi

 Sarıkavak Mahallesi Muhtarı Niyazi Karakaya, geçen Haziran ayında meydana gelen orman yangınında mahallelerinin de büyük bir bölümünün etkilendiğini, bunun yanında mahallenin yollarında da bozuk olduğunu söyledi.

banner111
Belediye tarafından mahalle yollarının büyük bölümünde asfalt çalışması yapıldığını ifade eden Karakaya, “Mahallemizin yollarında asfalt çalışması yapıldı. Bunun yanında Üleşik deresinin devamı mahallemiz içinden geçen derede ıslah çalışması yapılmasını istiyoruz. Özellikle orman yangını sonrası aşırı yağışlarda mahallemiz sel tehlikesi yaşayabilir” dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ihtiyaç duyulan her yere imkanlar dahilinde en iyi hizmet yapmaya çalıştıklarını, yapılan hizmetlerden insanların memnun kalmasının kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

Sarıkavak Mahallesindeki yol çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Çetinkaya, “Dere ıslah çalışmaları bildiğiniz gibi Devlet Su İşleri tarafından yapılıyor. Şu anda bahsettiğiniz derenin devamında çalışma yapılıyor. Ancak dere güzergahında mülkiyet sorunu var, eğer bu sorunlar çözülebilirse çalışmalar devam eder. Ben özellikle dere ıslahları konusunda DSİ Bölge Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Bahsettiğiniz çalışmanın devamı konusunda da DSİ Bölge Müdürümüz ile gerekli görüşmeleri yapıyoruz.”



Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2016, 13:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83