Mahmutlar'da çocuklar yürüyüş yaptı

Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu öğrencileri yürüyüş yaptılar.

Mahmutlar'da çocuklar yürüyüş yaptı
Alanya'nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar'da hizmet veren Kılıçarslan İlkokulu öğrencileri bu sabah anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla ellerinde dövizlerle yollara düşen çocuklar; Mahmutlar sokaklarında yürüyüş yaptılar. Barbaros Caddesi'nde sloganlar atarak yürüyen minikler renkli görüntülere sahne oldular. 

Çocukların durağı ise Muhtar Ahmet Top'un ofisi oldu. Okul Müdürü Fatma Ayan, öğretmenler, veliler ve öğrenciler Muhtar Ahmet Top'a bir adet mektup ilettiler. Minik öğrencilerin yazdığı mektupta; yeşil alanların az olduğu, park ve bahçelerin çoğaltılması gerektiği, spor alanlarının (masa tenisi, voleybol, basketbol gibi) yapılması gerektiği yazıyordu. 

Mektubu teşekkür ederek kabul eden Muhtar Top, miniklerin isteklerini gerekli mercilere aktaracağını söyledi. Muhtar Top bu önemli ziyaretle ilgili, "Miniklerimiz muhtarlığımıza baskın yaptılar. Bu isteklerin takibini yapacağım. Söz verdim çünkü herşey çocuklarımız için, gelecek nesillerin daha iyi, çağdaş, sosyal, sportif ve kültürel olarak üst düzeyde yetişmeleri için." dedi. 

Ahmet Top öğrencilere, öğretmenlere ve velilere muz ikramında da bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 12:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83