Mahmutlar'da Haziran ayında işlem tamam

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Mahmutlar Barbaros Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi; esnafla bir araya geldi.

Mahmutlar'da Haziran ayında işlem tamam
Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların talebi doğrultusunda Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi’ndeki parkeleri sökerek, yolu asfaltlama çalışmalarına başladı. Nisan ayı ortasında başlayan çalışmalarda alt yapısı tamamlanan yolun yaklaşık 3 km.’sine sıcak asfaltın ilk katı döküldü. Parke sökümü tamamlanan 2 km.’lik bölümde ise asfalta hazırlık çalışmaları devam ediyor. Bir hafta içinde yolun Kestel-Kargıcak arasındaki gidiş yönündeki bölümünün tamamlanması ve diğer şeride geçilmesi planlanıyor. Yoldaki asfalt çalışmaları nedeniyle Asat, su ve Kanalizasyon bağlantılarının sorunlu olduğu noktaları, Akedaş, elektrik hatlarını, Telekom telefon hatlarında çalışırken, Büyükşehir Park ve Bahçeler ekipleri de orta refüjdeki sulama sistemini tamamen yenileme çalışmalarını aynı anda yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, bugün çalışma yapılan alanlarda incelemede bulundu. Güney’e Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, Kırsal Alan Sorumlusu Arif Yeni, Ak Parti Mahmutlar Mahalle Başkanı Ercan Çatal ve teknik ekipler eşlik etti. Çalışmaların gidişatı hakkında ilgililerden bilgi alan Güney, Mahmutlar Birlik Taksi Durağı’ndaki esnaf ve Barbaros Caddesi üzerindeki esnafla da sohbet etti, taleplerini dinledi.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Yaklaşık 20 gün önce başlayan bu çalışmayı Haziran ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz. Şu an büyük bir sorun yok, ekipleri aynı anda koordineli bir şekilde çalışıyor. İş oldukça iyi ilerliyor. Asfalt çalışmasının tamamlanmasıyla hem trafik akışı daha rahat olacak hem de bölge esnafı rahat edecek.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 13:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83