Mahmutlar'da Ramazan Şenliği düzenlendi

Alanya Belediyesi ile Mahmutlar Koruma ve Dayanışma Derneği (MAHKOD)’nin iş birliği ile Mahmutlar Mahallesi’nde düzenlenen Ramazan Şenliği’ne vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Mahmutlar'da Ramazan Şenliği düzenlendi
Alanya Belediyesi ile Mahmutlar Koruma ve Dayanışma Derneği’nin iş birliğinde düzenlenen Ramazan Şenliği’nde çeşitli etkinlikler yapılırken Meddah gösterisi ve Semazen sunumu vatandaşlardan büyük beğeni aldı. Alanya Belediyesi Mahmutlar Ek Hizmet Binası önünde yapılan Ramazan Şenliği’ne Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

YÜCEL: “RAMAZAN AYININ RUHUNU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, programın açılış konuşmasında Ramazan ayının birlik ve beraberliği temsil ettiğini vurgulayarak şunları söyledi; “Ramazan-ı Şerif ayında bu tür etkinliklerle hem kültürümüzü yaşatıyor hem de vatandaşlarımızla birlik beraberlik duygularımızı pekiştiriyoruz. Bu organizasyonda başta MAHKOD Başkanımız Mesut İlhan ile ekibine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Başkan Yücel’in konuşmasının ardından Mahmutlar Koruma ve Dayanışma Derneği (MAHKOD) Başkanı Mesut İlhan, kendisine katkılarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Başkan Yücel yoğun ilgi gören sunumların ardından alanı gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, alana kurulan Mobil Çözüm Aracı’nı da ziyaret ederek taleplerle ilgili bilgi aldı. 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 14:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83