Mahmutlar halkı Türkiye'ye örnek oluyor

Mahmutlar halkı muhtarlığın önderliğinde 4 yıldır devam eden atık pil ve yanık kızartma yağları kampanyasına büyük ilgi gösteriyor.

Mahmutlar halkı Türkiye'ye örnek oluyor
Mahmutlar Mahallesinde devam eden örnek kampanyaya vatandaşların büyük bir ilgisi var. Mahmutlar Muhtarlığının tam 4 yıl önce başlattığı kampanya son hızıyla sürüyor. Kampanya kapsamında geri dönüşümü olan ve doğada kaybolması çok zor olan atık pil ve yanık kızartma yağları muhtarlıkta toplanarak Alanya Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğüne teslim ediliyor. 

Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top, kampanyaya katılım gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Muhtar Top, "4 yılda 300 litrenin üzerinde atık yanmış yağ ve yüzlerce kilo atık pil toplandı ve Alanya Belediyesi'ne tesilm edildi. Yeşil doğa ve temiz çevre için elele vermeliyiz. Katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.  

Muhtar Top ayrıca, muhtarlıkta devam eden kütüphane hizmetine de yoğun bir katılım olduğunu dile getirerek, "Almanca, Rusça ve İngilizce'de olmak üzere bir çok kitap muhtarlığımızda mevcut. Destek veren tüm vatandaşlara teşekkür ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 15:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83